Trupa Bodark a luat ființă în anul 2010, inițial ca o joacă la sala de repetiții. O joacă fără un nume si fără pretenții, dar care datorită seriozității si constanței repetițiilor a devenit cu timpul un proiect din ce în ce mai serios.

Alegerea stilului muzical nu a fost o bătaie de cap. Experiența si muzica ascultată de fiecare s-au mixat de-a lungul timpului, dând naștere unui stil care seamănă cu multe, dar niciodată nu știi cu ce, rămânând în același timp original și actual. La fel ca fructul Bodark-ului, după care s-a ales și numele trupei.

Anul 2013 a fost momentul în care s-a luat decizia că ideile strânse până atunci trebuie adunate. Așa a luat ființă la începutul lui 2014 primul album Bodark – “POT”, un material care îmbină elemente de rock clasic sau alternativ sintetizatoare si pasaje de violoncel. Un album sincer și energic, cu un mesaj simplu și repetat în diferite forme: se poate.

POT” a fost foarte bine primit de către public, a adunt recenzii și reacții bune din partea presei, iar concertul de lansare din club Fabrica a strâns un număr neașteptat de participanți.

În 2015, trupa intră din nou în studio pentru a concretiza celelalte idei strânse, idei ce vor fi prezentate pe parcursul anului, atât în concerte cât și în format audio.

Bodark în formula actuală înseamnă:

Vali Mihnea – voce, chitară bas
Eugen Dumitru – chitară
Andrei Namian – chitară
Alex Bacșei – tobe